16-04-07

Laat het alstublieft niet zijn wat ik denk dat het is.

Vandaag de ganse dag wat kleine pijntjes gehad in de linker achillespees. Na het werk thuisgekomen, loopkleren aangedaan, goed gestretched, en begonnen aan de warming-up van 1,5 km. Mijn bedoeling vandaag was 11 à 12 km rustig te lopen, om nog wat km's in de benen te hebben. De warming-up gestart met wat stramme achillespees, maar aan het eind ervan was het precies wat beter. Na de warming-up dan het tempo langzaam opgedreven, en na 500 m voelde ik serieuze pijnscheuten in de achillespees en ben dan maar enorm piekerend gestopt met mijn training.

Morgen ga ik proberen naar de sportarts te gaan, maar ik vrees echt het ergste.

Ik ben nu 4 maand bezig, en na een te overmoedig begin ben ik 3 weken out geweest met kniepijn, maar door heel langzaam de afstand te vergroten bij mijn trainingen, kon ik tot vandaag volledig pijnloos lopen. (en gelukkig maar)

Ik hoop echt dat het geen achillespeesontsteking is, maar als het wel zo is, zal ik waarschijnlijk met zeer veel pijn in het hart de 15 km Dwars Door Brugge moeten schrappen, mijn allereerste wedstrijd die mij de ideale voorbereiding leek te zijn voor de 20 km van Brussel.

Fingers crossed voor de diagnose van morgenavond !

Allez, we gaan voor de 100ste keer vanavond de coldpack verversen en zalfjes smeren.

23:01 Gepost door Epo in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

op bezoek in bloggenland veel blogplezier, kom ook eens een kijkje nemen bij ons http://www.bloggen.be/steffi/ daaaag

Gepost door: steffi | 17-04-07

Duimen Ik hoop dat het meevalt voor je. ik weet wat het is, ik heb zelf ook veel gelopen maar nu gaat dit niet meer door andere fysieke problemen waarvan ik hoop dat die het lopen weer toelaten. . Weet je dat ik een spontane spierscheuring heb ik de kuit. Als dit over is ga ik hopelijk weer mogen beginnen. Lopen is vallen en weer opstaan. Jammer van de kwetsuren maar lopen is toch een ontspanning ook vind ik.

Gepost door: ambereyes | 17-04-07

SPortarts goed dat je meteen naar de sportarts gaat. Begin februari had ik ook achillespeesklachten, ik was compleet in paniek voor de marathon, maar enkele kinesessies en 2 ESWTsessies later was alles alweer vergeten. Nu rusten en het verdict van de sportarts afwachten. Het komt wel goed.

Gepost door: Julie | 17-04-07

De commentaren zijn gesloten.