26-04-07

Wat zal het zijn ?

Morgenavond 18:30u is het uur van de waarheid. Na 11 dagen volledige rust en behandeling heb ik een afspraak met mijn sportarts. Ik heb reeds 2 reeksen inspuitingen gekregen met na de eerste reeks al een mooi resultaat volgens de arts.

Morgenavond weten we dus of we opnieuw mogen lopen, en hoeveel, want dat zal volgens mij nog niet te veel mogen zijn ! Ik heb al een paar parcoursen gevonden om rustig op te bouwen, bijvoorbeeld de finse piste van Kruishoutem (= 1000 m) en natuurlijk die van de Brielmeersen (= 2500 m). Vooral die van Kruishoutem zou heel goed liggen en is zelfs het dichtst voor mij.

Ik hoop echt dat ik terug mag beginnen, want ik loop thuis al de muren op, wat zeker niet goed voor mijn achillespees kan zijn !

Wat ik momenteel wel al bijna zeker ben, is dat Dwars Door Brugge niet op mijn loopagenda zal staan. Het is 3 weken vóór mijn doel (20 km van Brussel) en dus véél te dichtbij moest er in Brugge iets verkeerd gaan. Ik ben wel alvast van plan om te komen kijken en supporteren in Brugge! Op die manier kan mijn werkcollega Yves ook zijn eigen tempo lopen en hoeft hij geen rekening te houden met mij. We zien tegen dan wel, het borstnummer is alleszins al aanwezig, maar de angst op blessures ook.

Hopelijk tot ziens !

09:03 Gepost door Epo in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

zorg jij ... ... voor een glaasje fris bij aankomst in Brugge ? Allez, morgen wordt een zenuwslopende dag voor jou ;-)
Succes alvast, ik ben benieuwd naar je relaas.

Gepost door: Els | 26-04-07

Brugge .... als loper of als supporter , kom maar af hé dan ben je al in de sfeer voor Brussel ;-)

Gepost door: katrien r | 26-04-07

Aha! Leuk! Alvast één supporter in Brugge! Ik duim voor goed nieuws morgen bij de dokter!

Gepost door: Julie | 26-04-07

De commentaren zijn gesloten.