15-06-07

De resultaten.

Deze morgen ben ik naar het UZ Gent geweest om de resultaten van de loopanalyse aan te horen. 't Viel best mee. Momenteel zou ik dus geen achillespeesontsteking meer hebben en ben ik geen abnormale persoon qua stappen en lopen. Wat wel de oorzaken zijn van de achillespeesklachten was het belangrijkste om weten, en ze hebben het gevonden.

1. De opbouw qua intensiteit en duur van de trainingen was te bruusk.

2. De linkervoet drukt veel meer naar binnen dan de rechtervoet. Ik heb antipronatieschoenen, maar die ophoging in het midden van de voet aan de binnenzijde is nog te weinig om klachten te voorkomen. Vooral door de vele km's zou dit samen met de overbelasting de klachten veroorzaakt hebben.

Wat te doen ? Ik mag volgende week vrijdag om de steunzolen gaan die dan op maat gemaakt zijn. Die moet ik altijd dragen. Mijn antipronatieschoenen mag ik dus niet meer gebruiken en moet dus een neutrale loopschoen kopen. (Allez, 2 schoenen hé, want anders krijg ik volgens de dokter aan de rechterkant problemen en ze verkopen ze niet per stuk). Mijn vrijetijdsschoenen moeten ook weg en vervangen worden door een neutrale schoen waar de zolen uit kunnen. Ook heb ik een schema ontvangen voor de eerste weken om zeeeeeer langzaam op te bouwen. Ik zie het wel weer zitten, maar dat gaat mij hier weeral een smak geld kosten zulle ! 1 paar nieuwe loopschoenen, 1 paar nieuwe vrijetijdsschoenen, 1 paar steunzolen en die loopanalyse ! Lopen is toch een goedkope sport hé !!!

Op vraag van de vrouwen zet ik hieronder de bewijzen van de scheerbeurt waardoor ik nu gevlekte beentjes heb ! Donaties voor een haar-transplantatie zijn altijd welkom op rekeningnummer 001-1234567-89.

Dalmatiër

12:39 Gepost door Epo in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Duur! Da's dan toch goed nieuws dat ze je verder hebben kunnen helpen he! Dat het prijskaartje snel oploopt moet je mij niet vertellen. Sinds februari gaf ik al meer dan 800 EUR uit aan dokters en steunzolen... maar hopelijk is het nu gedaan!

Gepost door: Julie | 16-06-07

Alee goed nieuws dus. En uw verhaaltje klinkt mij heel bekend in de oren :)
In elk geval goed nieuws dat je weer kan starten.

Gepost door: Yves | 17-06-07

Ben blij te horen... dat het goed komt , en euuuuh die gladde benen wel nie mis maar kzou de andere ook waxen ;-))

Gepost door: katrien r | 17-06-07

succes Hallo,
Je hebt een mooie site en een leuke hobby ,nog veel plezier ermee ,
Mijn hobby is wielrennen.


Daaaaag!!

Gepost door: steffi | 18-06-07

De commentaren zijn gesloten.