25-06-07

Proficiat !

Allereerst wil ik iedereen die deelgenomen heeft aan het loopfeest in Zulte proficiat wensen met hun prestatie ! Ik ging met lijf en leden supporteren en om 8:00u 's ochtends was ik nog altijd van dat gedacht. Dat gedacht heeft ongeveer 4 uur in mijn afspraakvergetend hoofd gezeten tot mijn halve trouwboek in spe mij herinnerde aan het buurtfeest in Ouwegem. Dat begon om 12:00u met het eten van frieten met stoverij + ijsje tot God weet wanneer de laatste oud strijder mij gevraagd had hoe ik mijn rozelaarstruiken zo schoon krijg. Gouden tip daarvoor by the way is NIETS DOEN ! Die heb ik daar 3 jaar geleden gezet, al talloze keren omvergereden met mijnen auto en nog nooit een vinger naar uitgestoken ! Dus het werd een lange namiddag in de plaatselijke feestzaal waarna ik huiswaarts ging om mij met barstende hoofdpijn in mijn sofa neer te ploffen. Neen, niet gedronken ! Maar zo tetteren en tetteren met de plaatselijke bevolking waar de gemiddelde leeftijd 126 jaar is, neemt heel veel energie en levensmoed weg. Dus hoofdpijn en vermoeide stembanden hebben mij weggehouden van Zulte. Voor de rest kan ik hier niet veel meer vertellen, want mijn weblog noemt "EPO LOOPT", maar Epo loopt al geruime tijd niet meer en het vat met niet-lopend gebaseerde onderwerpen raakt stilaan leeg.

09:03 Gepost door Epo in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Moed niet laten zakken hé epo ! Epo zal binnenkort wel terug lopen ...

PS : Je manier van tuinieren bevalt me wel, die pas ik zelf ook toe !

Groetjes,

Gepost door: Jo | 25-06-07

Volgende keer lukt het wellicht wel.
En dit week-end normaal terug de eerste looppasjes dus der is licht aan het eind van de tunnel. Mijn geduld begint ook stillaan te lonen. Duurd allemaal lang maar terugkomen doe je.

Gepost door: Yves | 25-06-07

rozen het pad van een loper is met doornen bezaaid ... 't is trouwens daarom dat je beter goeie schoenen koopt!

Gepost door: geert | 25-06-07

Buren Heykes,

Ik heb zo ook een hele tijd niet kunnen lopen door een blessure aan mijn scheenbeen...maar wees maar zeker...binnekort sta je er weer helemaal hoor!!!

Ik hoop dat je buren je blog niet lezen :-)

Groetjes en veel beterschap!

Gepost door: Tinne | 25-06-07

We hebben je gemist ...:-( zeg maar euh de moed zeker niet laten zakken hé , da gaat al wel weer ok komen ;-)

Gepost door: katrien r | 25-06-07

De commentaren zijn gesloten.