26-06-07

Waar is die zomer ?

Na een mooie, zachte temperatuur en regenloze maand in het voorjaar, lijkt het mooie weer zich de rug te keren naar de komende zomertijd. Regen, regen en nog eens regen ! Gisteren een ware storm zelfs ! De tuinstoelen vlogen door mijn tuin. Voor de volgende dagen niet veel beterschap blijkbaar en ik hoop maar dat vanaf eind volgende week dit wel komt, want 3 weken verlof in de regen is niet echt waar ik naar uitkijk. Ik ben niet alleen blijkbaar met dat idee als je ziet hoeveel mensen een ticket naar de zon geboekt hebben de laatste dagen.

Maar niet getreurd mensen ! Want deze schrijver zit al hoopvol te wachten op deze vrijdag, want vrijdag is STEUNZOLENDAG ! Allez, voor mij toch althans. Het is niet echt de bedoeling dat iedereen deze vrijdag om steunzolen gaat en dat de druivelaar zijn kalender voor 2008 gaat aanpassen naar 29-06-2008 "De dag van de Heilige Epo" en "Dag van de steunzool". Ik kijk er echt al naar uit ! Het stilzittend, nagelbijtend lezen van de weblogs van elk lopend wezen met rood weblogshirt komt ten einde. Laat de satellieten tot mij komen, ga en loop in vrede met uw achillespees ! 

11:50 Gepost door Epo in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Keren Het zal wel keren hoor, vaak is het zo dat bij het begin van een nieuwe maand het weer helemaal omdraait, dus wie weet loop je je eerste looppassen met de nieuwe steunzolen wel in een blakende zon, en denk je dan: 'waarom heb ik hierom gevraagd...' want dan is het al snel weer te warm :-)

Gepost door: Caroline | 26-06-07

zomer? die is toch al voorbij??

Gepost door: geert | 26-06-07

whoehahahah geniet van de steunzolen.
en ja ik heb ook liever zon, maar om te lopen is het stiekem wel lekker, die regen op mijn smoel :-)

Gepost door: Jess | 26-06-07

Gek dat een mens er zo naar kan verlangen om te lopen hé. Allé nog 24 uur, en je bent weer in de running... Zie dat je er vanacht nog van kan slapen hé ;-)
benieuwd wat het zal geven met je zooltjes!

Gepost door: merddin | 28-06-07

De commentaren zijn gesloten.