23-10-07

Aan snelheid voor Brussel.

Gisteravond nog eens naar mijn ouders gelopen. Normaal gezien is dit 6 km, maar met eerst een klein blokje van 2 km te lopen in het dorpje, zou ik 8 km lopen. Ik wou graag eens aan het tempo lopen wat ik graag 20 km zou kunnen uithouden in Brussel. Aangezien ik in Brussel graag rond de 2u zou lopen, was dit dus 6:00 min/km. Het ging zeer goed, in tegenstelling tot wat ik verwacht had, want door het vele werk en de drukke sociale periode was het al van vorige week woensdag geleden dat ik nog eens getraind had. We hebben nu nog meer dan 7 maand om van die 8 km er 20 km van te maken. Dat moet toch lukken hé !

De cijfers:

Training 2007-10-22

 

Het kaartje: (je ziet dat er iets voorbij halfweg 1 pijltje in de tegenovergestelde richting wijst. De verklaring: toen ik kwam aangelopen, kwam op dat moment ook een trein voorbij. De slagbomen gingen naar beneden en aangezien ik mijn leven nog altijd iets waardevols acht, vond ik het beter om even terug te lopen en de trein voorrang te geven in plaats van het wereldrecord treinontwijken te verbeteren.) Kaart 2007-10-22

09:44 Gepost door Epo in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Schoone training. En yep een trein is toch wat zwaar om tegen te botsen.

Gepost door: yves | 23-10-07

Nog 7 maand... denk dat ge nog rapper ga kunnen zenne tegen Brussel ,je gaat heel goed vooruit !! leuk voor je !!

Gepost door: katrien | 23-10-07

Mooi doel ! Hoewel Brussel niet echt een plaats is om een toptijd neer te zetten (zoals we 3 minuten verloren bij de aankomst...) is het een schitterende locatie om van het begin tot het einde te genieten. Je hebt een mooi doel voor ogen. Fixeer je niet op tijd, maar op uitlopen en genieten !!! Train gedoseerd en je zult des te meer genieten. Brussel staat zeker ook op mijn programma in 2008.

Gepost door: Devil Els | 23-10-07

De commentaren zijn gesloten.