14-01-08

Teken van leven.

Eerst en vooral wil ik iedereen een gelukkig en fantastisch 2008 toewensen ! Mogen er veel PR's sneuvelen en dat iedereen mag gespaard blijven van ziektes en blessures !

Ikzelf heb het nieuwe jaar niet zo goed ingezet. Een week vóór en een week na nieuwjaar had ik verlof zoals elk jaar trouwens. Na een paar dagen verlof (na Kerstmis) kreeg ik hoofdpijn. Na een paar dagen barstende hoofdpijn had ik het goed te pakken, snotteren, zweten, ... Dan voelde ik mij al veel beter, waarna de buikgriep het kon overnemen van de verkoudheid. Leuke eindejaarsperiode hoor ! Ik denk dat ik de enige ben die tijdens de eindejaarsperiode afgevallen is ! Veel werd er dus niet gelopen de laatste 3 weken. Wel heb ik 3 plaatsen in onze woning beter leren kennen. Het bed, de sofa en het toilet.  

Vorige zaterdag dan naar Nazareth gereden met de auto, want daar zou op 28-12-2007 een splinternieuwe Finse piste geopend zijn. Er lag een Finse piste, maar ze was nog niet helemaal af. Je kon dus geen volledige ronde lopen en moest je telkens omdraaien aan de afsluitingen.

De hartslag was natuurlijk heel erg hoog, en de Garmin had blijkbaar ook wat last van de stilstand, en ook de bomen denk ik. Ronde 3 lijkt me heel twijfelachtig. Als je het traject in Garmin Training Center bekijkt, dan zitten daar ook heel wat rare kronkels in, terwijl ik toch zeker ben dat ik recht gelopen heb. Mijn excuses (opnieuw) dat ik de blogs van collega-lopers niet bekeken heb, maar mijn hoofd stond er de laatste weken niet naar, maar ik maak dit goed en nog wel deze week ook !

Training 2008-01-12

08:55 Gepost door Epo in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Ier si ! boven water Dacht al dat ge "gesneuveld" was , had het nog lang moeten duren gingen we "Child focus" inschakelen ;-)))))))))))))

Gepost door: Katrien | 14-01-08

Alee hopelijk terug goed vertrokken nu. Khou u in de gaten.

Gepost door: yves | 14-01-08

Ontdek je plekje Je hebt in alle geval je eigen huis terug wat beter leren kennen ;-) Ziek zijn heeft dus toch nog voordelen.
En nu kan je er terug invliegen. De lagere hartslag volgt dan wel.

Gepost door: philippe | 15-01-08

De commentaren zijn gesloten.