11-02-08

Superweekend !

Allereerst bedankt aan iedereen die mij zijn of haar gelukwensen toegestuurd heeft voor mijn verjaardag !

Donderdagavond hebben we natuurlijk nog eens op het schema gekeken en daar stond 6 km à 6:30 min/km. Het liep lekker en sorry coach, maar ik heb ietske te vlug gelopen. Het ging ook zo soepel en rustig ! Hieronder de cijfers:

Training 2008-02-07

Voor dit weekend had mijn lieftallige verloofde een verrassingsweekend geboekt in Center-parcs de Vossemeren in Lommel. Daarom had ik vrijdag al een dagje verlof genomen om niet als een gek naar daar te moeten vertrekken, en om rustig onze koffers te pakken en naar daar te rijden in de loop van de namiddag. Het was echt een superleuk weekend ! Ginds in de vooravond toegekomen, uitgepakt en daar 's avonds gaan dineren. Wel vroeg in ons bedje gekropen, want zaterdag mijn verjaardag of niet, op het schema stond "lopen", dus wat hebben we 's morgens gedaan ? Lopen natuurlijk ! Op het schema stond 3 km in- en uitlopen met ertussen 10x 20/40. Dus 20 seconden versnellen, 40 seconden wandelen. Het was echt zalig lopen daar in het park ! Konijnen, hazen, eekhoorntjes, vogels van alle kleuren en nog een aantal andere dieren die ik voorbijliep langs de kinderboerderij. De Garmin deed heel erg raar, maar dat zal wel normaal zijn, aangezien je daar tussen de bomen het bos niet kunt zien ! De cijfertjes:

Training 2008-02-09
 Lopen was niet het enige dat we daar gedaan hebben hoor ! Zaterdag nog een paar uurtjes gaan zwemmen, 's avonds een fiets gehuurd en nog 2 uur gaan fietsen rond het park, en zondagochtend opgestaan om 1,5 uur te mountainbiken ! Lekker sportief dus. Gisteravond dan naar huis gereden en uitgepakt, want vandaag was het weer werken, en dus dubbel zoveel dan anders door mijn verlofdagje. Vanavond staat er 9 km à 7:15 min/km op het schema. Iets meer dan een uurtje sporten dus ! Ik kijk er al naar uit !

11:30 Gepost door Epo in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Je hebt precies niet stil gezeten dit weekend. Trouwens nog dikke proficiat gewenst met je verjaardag !

Gepost door: philippe | 11-02-08

mooie training daar in vossemeren de omgeving is er inderdaad prachtig.
Alvast nog een gelukkige verjaardag toegewenst (wel wat laat)en maak er een topjaar van

Gepost door: Wim Geerts | 12-02-08

T Feestvarken is terug ;-))) hij is terug !! de jarige ! hebt dat wel goed kunnen zwijgen hé !! maar euuh je ne "maat" die heeft het in de "media" gegooid ;-))) haaaaha !!geloof met ouder te komen dat dat nog gaat beter worden ,zo aan de trainingen te zien OLLLLLA

Gepost door: Katrien | 12-02-08

De commentaren zijn gesloten.